Activiteiten

Gedurende uw verblijf op de camping zijn er op de camping zelf en in de omgeving vele mogelijkheden om activiteiten uit te voeren. Zo worden er in de zomermaanden activiteiten georganiseerd op de camping, maar is er ook voldoende te beleven op de boerderij en in de omliggende natuur.

Poelen kuiertocht 
Deze kuiertocht begint vanaf de camping en loopt langs de Idzegaasterpoel richting Oudega (SWF). 

– Vaarroutes 
In het Friese Merengebied zijn verschillende vaarroutes uitgezet voor sloepen en kano’s. De kaarten hiervoor kunt u van ons ontvangen op de camping.

– Vogels spotten
Zowel bij de camping beschikken we over een vogelkijkthut gelegen aan het plasdras, vanaf het wandelpad komt u ook een uitkijkpunt voor weidevogels tegen.

– Fietstochten 
Er zijn verschillende fietstochten aanwezig waarbij er bij sommige tochten van het veerpontje gebruik moet worden gemaakt!

– Vissen
Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien in de Idzegaasterpoel, we hebben verscheidene steigers of visplekjes zodat u ontspannen u vangst kunt binnenhalen.

Zwemmen

– Speurtocht
Om meer te leren over het boerderijleven beschikken we over een leerzame speurtocht welke door de kinderen zelf gedaan kan worden, deze speurtocht loopt over het erf met allerlei leuke weetjes en vragen over de dieren en de boerderij!

Kampvuur 
’s Avonds gezellig met z’n allen een kampvuur maken en lekker aan de marshmallows. 

– Trampoline 
Voor de kinderen is er een trampoline aanwezig.