Activiteiten

Gedurende uw verblijf op de camping zijn er op de camping zelf en in de omgeving vele mogelijkheden om activiteiten uit te voeren. Zo worden er in de zomermaanden activiteiten georganiseerd op de camping, maar is er ook voldoende te beleven op de boerderij en in de omliggende natuur.

Poelen kuiertocht 
Deze kuiertocht begint vanaf de camping en loopt langs de Idzegaasterpoel richting Oudega (SWF). 

– Vaarroutes 
In het Friese Merengebied zijn verschillende vaarroutes uitgezet voor sloepen en kano’s. De kaarten hiervoor kunt u van ons ontvangen op de camping.

Vanaf 5 mei 2020 kun je in de omgeving een vaarroute beleven, waarbij je onderweg verhalen uit de oorlog kunt beluisteren en bekijken. Download in de appstore de ‘Mear Fryslan’ app op je telefoon om de route in Oudega te vinden. Het bijbehorende verhalenboekje koop je voor 5 euro bij de receptie of in de Doarpswinkel in Oudega (SWF).

– Vogels spotten
Zowel bij de camping beschikken we over een vogelkijkthut gelegen aan het plasdras, vanaf het wandelpad komt u ook een uitkijkpunt voor weidevogels tegen.

– Fietstochten 
Er zijn verschillende fietstochten aanwezig waarbij er bij sommige tochten van het veerpontje gebruik moet worden gemaakt!

– Vissen
Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien in de Idzegaasterpoel, we hebben verscheidene steigers of visplekjes zodat u ontspannen u vangst kunt binnenhalen.  Voor meer informatie kunt u kijken op deze website over het vissen in Friesland.

Zwemmen

Kampvuur 
’s Avonds gezellig met z’n allen een kampvuur maken en lekker aan de marshmallows. 

– Trampoline 
Voor de kinderen is er een trampoline aanwezig.