Camping

Te midden van het Friese merengebied vindt u onze kleine gezinscamping ‘het Klokhuis’.

De camping is gelegen aan het einde van een doodlopende weg, grenzend aan het meer, de Idzegaaster poel. Van de Friese meren campings, is onze camping gelegen aan rustig zeil en viswater. In 1991 zijn we de camping gestart naast het boerenbedrijf, waarbij we nu ongeveer 90 koeien melken.

De camping bestaat uit 40 ruime, comfortabele plaatsen, elke plaats heeft ruim 100m2 en een aansluitmogelijkheid voor elektriciteit.

Ons WIFI netwerk is gratis beschikbaar op de gehele camping.

Ligging van de camping

Door de centrale ligging zijn de gezellige en tevens omliggende dorpen, zoals Heeg, Gaastmeer, Sandfirden en Oudega (SWF) snel te bereiken via het water. De camping wordt omgeven door weilanden en poelen waardoor er ook volop genoten kan worden van mooie fietstochten, wandelroutes en vaartochten.

Onze ruimte

Gedurende uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van onze slechtweer accommodatie. De voorziening kan gebruikt worden wanneer het slecht weer is of om een activiteit te doen. Als gezelschap kunt u natuurlijk ook gebruik maken van deze ruimte. We hebben een kast aanwezig met diverse spellen en een reeks aan boeken voor de liefhebber.

Daarnaast is het mogelijk om de ruimte af te huren voor een groep, voor een vergadering of een feestje. Neem hiervoor contact met ons op.

Kleine Natuur Campings
Wij zijn aangesloten bij kleine natuur campings, waarbij je kampeert te midden van natuur, dier en water. Zie de website www.kleinenatuurcampings.nl voor meer informatie!

Praktische informatie

Aankomst & vertrektijden:
– Aankomsttijd vanaf 13:00u.
– Vertrektijd voor 12:00u.

Neem voor een eerdere aankomsttijd of  latere vertrektijd  contact met ons op.

Toiletgebouw: 
– Wij maken gebruik van doucheautomaten, met een inworp van 50 cent.
– Gasten dienen eigen toiletpapier mee te nemen (dit geldt niet voor gasten in de trekkershut).

Invalidentoilet en douche
-Wij beschikken sinds kort over een invalidentoilet en douche, u kunt bij aankomst een sleutel ontvangen om gedurende uw verblijf hier gebruik van te kunnen maken.